Vesti

Obnovljeno je obeležavanje horizontalne i vertikalne signalizacije u zonama škola

            Na svim pristupnim saobraćanicama koje prolaze u zonama osnovnih škola u gradu i prigradskim naseljima izvršeno je obeležavanje horizontalne signalizacije kao i dopuna ili zamena oštećene vertikalne signalizacije u periodu neposredno pre početka nove školske  2014/2015.godine.

            Sanirani su i popravljeni tj. kompletirani i usporivači saobraćaja „ ležeći policajci „ koji se nalaze na ovim saobraćajnicama.

            Radovi su izvršeni  na ukupno 45 pozicija ( vrednost radova oko 700.000,00 dinara ) sa osnovnim ciljem najvišeg mogućeg podizanja  nivoa bezbednosti svih učesnika u saobraćaju sa posebnim akcentom na  najmlađe učenike, đake prvake .

            Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju koji se kreću u zonema oko škola da posebno obrate pažnju na saobraćajnu signalizaciju i usklade svoju vožnju  sa vanrednim okolnostima prisustva većeg broja učenika na, i oko ovih saobraćajnica.

            Radovi su izvršeni od strane  „ Signal „ doo iz Sombora u okviru važećeg Ugovora  sa JP „ Direkcija za izgradnju grada Subotice „.


01.09.2014